СОВА Євген Олександрович

СОВА Євген Олександрович (28.09.1960, с. Стебник Дрогобицького р-ну Львівської обл.) — комерційний директор ПАТ «НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод».

Sova_1.tifЗакінчив Київський медичний інститут ім. О.О. Богомольця (1983).

Працював: почав трудову діяльність лікарем; начальник відділу збуту (1993), заступник директора з комерційних питань, комерційний директор (з 1996) ПАТ «НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод».

Напрями діяльності та фахові здобутки: завдяки організаційним зусиллям Є.О. Сови на підприємстві чітко визначаються, плануються і координуються заходи з господарсько-фінансової діяльності у сферах матеріально-технічного забезпечення, придбання і забезпечення сировини, збуту продукції, транспортного та адміністративно-господарського обслуговування, ефективного використання обігових коштів. За час роботи на посаді комерційного директора сприяв успішному здійсненню будівництва нового складу сировини і складу готової продукції — виробничих підрозділів, що сертифіковані за європейськими стандартами. За допомогою створеної під керівництвом Є.О. Сови продуманої системи маркетингу постійно вивчається потреба в нових лікарських формах закладів охорони здоров’я та населення України; створена унікальна структура з дистрибуції та просування медичної продукції підприємства на фармацевтичному ринку України та за її межами.

Є.О. Сова вносить багато пропозицій для покращання роботи підприємства. Багаторічною сумлінною працею висококваліфікований фахівець зробив вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та сфери забезпечення населення якісними ЛП, здобув великий авторитет і повагу серед працівників заводу та галузі в цілому.

Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.


Інші статті автора