МІТРОНОВА Олена Володимирівна

МІТРОНОВА Олена Володимирівна (04.04.1965, м. Харків) — провізор-організатор вищої категорії, завідувач «Державного комунального підприємства охорони здоров’я (ДКПОЗ) «Аптека № 200» Харкова, створеного на базі ЗАТ «ЦРА № 16» (1998).

Мітронова О.В.tifЗакінчила з відзнакою ХФІ (1987).

Працювала: провізор аптеки № 9 (1987–1991); заступник завідувача аптеки № 15 (1992–1995); завідувач аптеки № 200 Харкова. О.В. Мітронова здійснює оперативне керівництво «ДКПОЗ «Аптека № 200», організовує його господарську, соціально-побутову та іншу діяльність, забезпечує виконання завдань, передбачених Статутом підприємства та контрактом. У структурі аптеки два відділи — рецептурно-виробничий та готових ліків. Виготовлення екстемпоральних ліків в умовах аптеки, зберігання та відпуск, у тому числі наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів, відповідають чинному законодавству України, наданим ліцензіям, технологічним процесам, визначеним і описаним у відповідних інструкціях, а обов’язки персоналу — функціональним посадовим інструкціям. Аптека має необхідне обладнання, програмне забезпечення.

Аптека повністю укомплектована професійними кадрами, які своєчасно проходять курси підвищення кваліфікації, мають першу та вищу кваліфікаційні категорії. У роботі аптеки широко використовуються прогресивні форми роботи з обслуговування населення; особлива увага приділяється пільговому контингенту хворих, санітарно-просвітницькій діяльності серед населення та інформаційно-кваліфікаційній роботі щодо ЛП та виробів медичного призначення. Асортимент аптеки становить 3000 найменувань. Аптека прибуткова та рентабельна; забезпечує ліками та виробами медичного призначення міські поліклініки № 8, № 17 та № 26, Обласний чорнобильський диспансер, дитячі поліклініки № 4, № 14; Дергачівську, Сахновщинську та Золочівську центральні лікарні; здійснює відпуск за рецептами та вимогами поліклінік ліків, у тому числі наркотичних та психотропних речовин, а також забезпечує безкоштовний та пільговий відпуск ліків Дергачівській районній лікарні (згідно з окремим договором). Аптека є «ветеранською»; проводить знижки на ЛП (5%) за рахунок прибутку підприємства пільговому контингенту хворих. Аптека є базовою для проходження практики та інтернатури студентів НФаУ та коледжу.

За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, чуйне ставлення до людей колектив аптеки та її керівник неодноразово нагороджувалися почесними нагородами Харківської держадміністрації, Харківської міської ради, Фармацевтичної асоціації.