ЛІКИ ПОЛТАВЩИНИ

ЛІКИ ПОЛТАВЩИНИ, ТОВ — засновано у березні 2001 р. виконавчим комітетом Полтавської міської ради і ВАТ «Лубнифарм», здійснює діяльність з оптової та роздрібної торгівлі ЛП. Аптечна мережа підприємства нині налічує 15 аптечних закладів, серед яких аптечний склад, 5 аптек, 8 аптечних пунктів, аптечний кіоск. Підприємство є дистриб’ютором місцевого виробника ліків ВАТ «Лубнифарм» і здійснює зовнішньоекономічну діяльність. Аптека № 270 виготовляє алопатичні та гомеопатичні екстемпоральні препарати для внутрішнього та зовнішнього застосування. Асортимент аптечної продукції широко використовується лікарями в лікувальному процесі, користується великим попитом серед населення. Обсяг реалізації продукції власного виробництва в загальному товарообігу аптеки становить близько 27%. Водночас аптека № 270 є базою проходження виробничої практики та інтернатури для студентів вищих навчальних закладів із підготовки спеціалістів фармації.

Штат аптечної мережі підприємства укомплектований висококваліфікованими фармацевтичними кадрами, серед яких 28% мають кваліфікаційні категорії.

Ульшин Ю.В.tifУпродовж усього періоду діяльності підприємства його очолює Ульшин Юрій Віталійович — досвідчений і відповідальний керівник. Він був делегатом від Полтавщини на VI та VII Національному з’їзді фармацевтів України.

Ю.В. Ульшин координує роботу підприємства таким чином, щоб максимально задіяти професійний потенціал кожного фармацевтичного працівника для надання фармацевтичної допомоги та підвищення рівня якості життя пацієнтів, сприяння зниженню захворюваності та смертності, що досягається шляхом формування оптимального асортименту ліків та їх лояльної цінової політики, забезпечення просвітньої діяльності, спрямованої як на споживачів, так і на медичних працівників. Саме така політика підприємства надійно забезпечує його конкурентоспроможність на регіональному рівні, дозволяє розвивати свої можливості в часі.

Ю.В. Ульшин — активний громадський діяч. З 2006 р. він є першим заступником голови правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі», головним завданням якої стало відстоювання законних прав та інтересів суб’єктів фармацевтичного ринку.

З ініціативи Ю.В. Ульшина на договірних засадах з НФаУ для спеціалістів фармації Полтавської області регулярно здійснюється післядипломне навчання викладачами Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації у Полтаві, Кременчузі та Миргороді. Цим шляхом підвищили рівень своєї кваліфікації понад 900 провізорів та фармацевтів Полтавщини, що сприяло впровадженню сучасних методів в організацію роботи аптечної мережі підприємства.

Ю.В. Ульшин виступив ініціатором і організатором проведення 12 семінарів і конференцій з актуальних питань фармацевтичної справи для фармацевтів міста Полтави. За ініціативи Асоціації спільно з ДП «Український науковий фармакопейний центр» та Державної науково-дослідної лабораторії з контролю якості лікарських засобів Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва, за інформаційної підтримки «Щотижневика АПТЕКА» реалізовано дев’ять проектів PHARMA TOUR — міжнародної подорожі країнами Азії, Африки та Європи за участю провідних науковців і спеціалістів фармації.

У 2008 р. Ю.В. Ульшин став переможцем Першого обласного професійного конкурсу «Фарма-2008 Полтавщини» в номінації «Кращий громадський діяч року».

З 2011 р. є головою комісії з питань розвитку охорони здоров’я, фармації, культури та спорту регіональної ради підприємців при Полтавській облдержадміністрації.


Інші статті автора