БОРОДАЙ Лілія Євгеніївна

БОРОДАЙ Лілія Євгеніївна (23.04.1962, м. Чугуїв Харківської обл.) — провізор І категорії, директор ТОВ «ЦРА № 62», Чугуїв Харківської обл.

Бородай Л.Є..tifЗакінчила фармацевтичне відділення Харківського медичного училища (1982); заочне відділення без відриву від виробництва Харківської фармацевтичної академії (1994).

Працювала: фармацевт (1982); заступник завідувача (2003), директор (з 2011) комунального підприємства «ЦРА № 62» м. Чугуєва.

Нагороджена подякою голови Харківської облдержадміністрації та голови Облради (2002).

Підприємство виконує функції центральної районної аптеки, є центром адміністративного керівництва аптечними закладами Чугуєва та Чугуївського району (3 аптеки, 2 пункти, 2 кіоски та 20 фельдшерсько-акушерських пунктів). ЦРА № 62 має ліцензію на здійснення роздрібної реалізації та виготовлення і відпуск екстемпоральних ліків, ліків з наркотичними, психотропними активними фармацевтичними речовинами і прекурсорами. Аптека забезпечує пільговий контингент населення (ліквідатори аварії на ЧАЕС; учасники Великої Вітчизняної війни (ВВВ) та інші), бюджетні організації (дитячі садки, школи, районні санепідемстанції та інші організації). Пільгові категорії населення (пенсіонери, інваліди 2-ї і 3-ї групи; учасники ВВВ; інваліди дитинства) купують ліки зі знижкою 5%. У аптеці № 62 безкоштовно вимірюють АТ, здійснюють доставку ЛП деяким категоріям хворих за місцем проживання. У районній поліклініці щочетверга проводиться інформування лікарів про наявність в аптеці ЛП, у тому числі нових. У торговельному залі в куточку споживача щомісячно представлено інформацію на теми: «Правила зберігання ліків у домашніх умовах», «Гострі респіраторні інфекції» та ін., наведено телефони аптеки для зручності населення; проводяться бесіди. ЦРА № 62 є базовою для проходження практики студентів та інтернатури НФаУ та коледжу НФаУ.


Інші статті автора