БАБАК Вікторія Вікторівна

БАБАК Вікторія Вікторівна (04.07.1972, Харків) — провізор вищої категорії, завідувач комунального підприємства охорони здоров’я «ЦРА № 30» (з 2012).

Бабак В.tifЗакінчила Українську фармацевтичну академію за спеціальністю «Фармація», кваліфікація — провізор (1995) та інтернатуру (1998).

Працювала: лаборант кафедри неорганічної та фізколоїдної хімії (1989–1990), студентка ХФІ (1990–1995); провізор ТОВ «Мінор» (1995); генеральний директор АТ «Гінсенг» (1995–1998), провізор аптеки (з 1998), перший заступник завідувача (2011), завідувач КП ОЗ «ЦРА № 30» (з 2012).

ЦРА № 30 Харківського району заснована як комунальне підприємство охорони здоров’я у 1967 р. з метою забезпечення населення, установ охорони здоров’я та інших закладів, підприємств, організацій Харківського району ЛП, у тому числі наркотичними, психотропними речовинами та прекурсорами, а також виробами медичного призначення та хімреактивами.

На цей час аптека № 30 є центром організаційно-методичного й адміністративного управління аптечними закладами Харківського району, несе відповідальність за організацію постачання та якість лікарського забезпечення населення цього району. Аптечна мережа підприємства налічує 16 аптек, 5 аптечних пунктів, 6 амбулаторій сімейної медицини та 9 фельдшерсько-акушерських пунктів, з якими укладені договори на реалізацію ЛП. Усі структурні підрозділи аптеки № 30 розташовані біля лікувальних закладів певних населених пунктів, що дозволяє оперативно забезпечувати їх та населення Харківського району, в тому числі в ургентних ситуаціях, а також швидко й якісно обслуговувати пільговий контингент населення. Підприємство має досвід роботи за програмами «Профілактика та боротьба із захворюваністю на туберкульоз», «Онкологія», «Цукровий діабет».

Реалізація ЛП з наркотичними, психотропними речовинами та прекурсорами здійснюється трьома аптеками КП ОЗ «ЦРА № 30», які мають необхідну матеріально-технічну базу відповідно до ліцензійних умов, аптека № 345 розташована безпосередньо на базі лікувально-профілактичного закладу — Мереф’янської центральної районної лікарні.

КП ОЗ «ЦРА № 30» є базовою для проходження виробничої практики та інтернатури студентів НФаУ та коледжу. Практиканти та інтерни вдосконалюють свої знання, здобуті у вищому навчальному закладі, під керівництвом висококваліфікованих спеціалістів підприємства. Окремі студенти після закінчення навчання працюють на цьому підприємстві.